Kalknagels: 2 keer per dag een klein beetje groene zeep onder de nagel doen.

Anoniem

0 0

Login om een reactie te geven:Twee keer per dag de nagel insmeren met sap van een knoflook. Doorgaan totdat de nagel weer helemaal gezond is. Werkt echt.

Lisa

0 0

Login om een reactie te geven:Ik was bij de schoonheidsspecialiste voor pedicure. Ik had een kalknagel en deed er eigenlijk nooit wat aan, omdat dat me teveel tijd kostte. Toen heeft ze me een tip gegeven, en die klinkt misschien raar, maar het heeft geholpen want ik ben er nu vanaf: een klein minuutje in je eigen ochtendurine staan. Gewoon onder de douche eventjes doen. Het klinkt vies maar het werkt gegarandeerd!

Anoniem

0 0

Login om een reactie te geven:Ik heb een tip om van kalknagels af te komen. Een theelepeltje even in kokend water houden, vervolgens het lepeltje op de nagel houden tot het net een klein beetje pijn begint te doen. Dit een aantal keren herhalen. De schimmel in de nagel gaat daardoor dood.

Klaas

0 0

Login om een reactie te geven:Dagelijks insmeren met een dikke laag Sudo créme en een gaasje erover.
Sudo creme zit in een grijze plastic pot en staat bij de baby artikelen.

Resie

0 0

Login om een reactie te geven:Ik had al een paar jaar lang een kalknagel. Dus ik surfde eens online om te kijken of er iets tegen te doen was dat niet iets met medicijnen had te maken. Ik vond iets over knoflook op oma weet raad: Wrijf de knoflook sap 2 maal daags op de nagel.
Maar! ik wilde het anders doen dit moet je doen: Rasp een teentje knoflook en leg dat op de nagel neer. Ga dan met (schilders)tape over de nagel. Wikkel hem zo dat de knoflook goed tegen de nagel aan zit. Doe dit en je zal na een week al resultaat zien.

Gewoongezond

0 0

Login om een reactie te geven:Last van Kalknagels;
gewoon een badje met zout water 3x per dag en je krijgt na een paar maanden een nieuwe nagel.

Anoniem

0 0

Login om een reactie te geven:Er stond een tijdje geleden in een krant alles over knoflook en wat je ermee kunt doen, dus dacht ik waarom zou ik het niet eens met kalknagels proberen want ik was zeker niet van plan om 12 weken medicijnen te slikken hiervoor. Elke ochtend en avond een teentje knoflook doorsnijden en het sap op de nagel smeren. Na ongeveer 2 weken begon er al weer gewoon vlees onder de nagel zichtbaar te worden, ik heb dit ongeveer 4 a 5 weken volgehouden en de nagels zien er heel goed uit.

Vera Wesselink

0 0

Login om een reactie te geven:Wat ik heb gemerkt wat goed helpt tegen kalknagel is tea tree olie. dip een wattenstokje onder met olie en over de hele nagel vrijwen. Kan flink prikken, maar helpt wel.

Nina

0 0

Login om een reactie te geven:Neem witte wijnazijn uit je keuken en doe wat op een watje. Smeer het op de nagel, sochtends en savonds.

Nina

0 0

Login om een reactie te geven:3x daags deppen met azijn. Succes verzekerd!

Martha

0 0

Login om een reactie te geven:2x per dag de kalknagel insmeren of aanstippen met doordrengt watje met waterstofperoxide. Na 2 / 3 weken gegarandeerd zichtbaar resultaat! Wel volhouden! Heb ik een weekje of 2 niet gedaan, waardoor vertraging. Mijn kalknagels groeien al mooi uit!

Désirée

0 0

Login om een reactie te geven:Al 9 jaar had ik last van schimmelnagels / kalknagels. Zo vaak bij de huisarts geweest, chemische middeltjes gebruikt, natuurproducten gebruikt, zelf middelen bij de drogisterij gekocht, bij een pedicure laten behandelen en niets hielp. Bij toeval terecht gekomen op de Propolis tinctuur. Dit middel twee maal daags op de nagels gedruppeld, na ongeveer een maand naar 1 keer per dag gegaan en nu, weer een maand verder, gebruik ik het nog 2 keer per week. Echt waar mijn schimmelnagels zijn aan het uitgroeien, wat ben ik hier ontzettend blij mee, eindelijk na zo lang tobben.

Evelyn

0 0

Login om een reactie te geven:Als je een kalk nagel hebt kun je er het beste Vicks Vaporub (wat je normaal op je borst smeert bij een verkoudheid) erop smeren! Tip van mijn eigen huisarts gekregen, en werkt écht!
Is een stuk goedkoper dan alle kalk nagel producten en binnen een paar dagen zie je echt al verschil.

Nancy

0 0

Login om een reactie te geven:Als je een kalk nagel hebt kun je er het beste Vicks Vaporub (wat je normaal op je borst smeert bij een verkoudheid) erop smeren! Tip van mijn eigen huisarts gekregen, en werkt écht!
Is een stuk goedkoper dan alle kalk nagel producten en binnen een paar dagen zie je echt al verschil.

Nancy

0 0

Login om een reactie te geven:Breng dagelijks na het wassen een beetje lampenolie op de kalknagel aan. Na een paar maanden ziet u grote verbetering. Door de olie gaan de schimmels dood. Makkelijk aan te brengen met een kwastje. (oud nagellak flesje reinigen met aceton en vullen met de olie).

C. Vissers

0 0

Login om een reactie te geven:Ik heb in een boekenzaak gelezen dat je kalknagels in moet deppen met wasbenzine.

Joanne

0 0

Login om een reactie te geven:Goedkope knalrode nagellak erop smeren vooral een hele goedkope hoor!
Daar schijnt een stofje in te zitten waar de kalknagel [s] helemaal niet van houden.
Het nadeel is wel dat bij een gelakte nagel de controle niet zichtbaar is.
Dus vaak schoonmaken en weer opnieuw lakken.
Dit is in de zomermaanden meteen ook handig om je lelijke nagel [s] te verbergen !

Klazien

0 0

Login om een reactie te geven:Elke week lampenolie op de nagel doen paar druppels.De schimmel heeft dan het milieu dan niet meer om te leven en gaat dood en mooie glanzende nagels en opgelost is het! Binnen een maand heb je al 50 % verbetering. Succes!!Als het over is stoppen natuurlijk.

Kees

0 0

Login om een reactie te geven:Ik had altijd last van kalknagels. Heb al van alles geprobeerd stiften en andere dure middeltjes. Tot ik een keer wat Aloe Vera zalf op de teennagels gemasseerd heb.
Sokken aan en tot mijn grote verbazing waren de kalknagels "s avonds al bijna weg.
Heb dit daarna nog een keer herhaald en ik heb voor 6 weken prachtige nagels gehad. Als ze terugkomen gewoon herhalen.

Ben kleuskens

0 0

Login om een reactie te geven:Elke dag na het douchen de nagel (bovenop en onder de rand) insmeren met betadine/jodium. (Deze tip heb ik van een pedicure).

Succes!

Anoniem

0 0

Login om een reactie te geven: