Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Zuinig met afwasmiddel

Hoe kan je besparen op al dat wasmiddel dat je elke dag gebruikt

Afwasmiddel kan erg duur zijn, al helemaal als je het veel gebruikt. Welke trucjes en tips kent Oma om te besparen op afwasmiddel? Bekijk ze hieronder.

Afwasmiddel in een plantenspuit

De paar pannen die je met de hand moet schoonmaken, omdat ze niet in de vaatwasser passen. Een drupje afwasmiddel erop, maar voor je het weet gebruik je net zoveel afwasmiddel als voor een hele vaat. De oplossing: Doe afwasmiddel verdund met wat water in een plantenspuit. Met 1 keer spuiten heb je zo voldoende om een pan af te wassen. ook handig als je even snel een doekje met sop wilt hebben. Zo doe je heel lang met je fles afwasmiddel.

Debby
Tip #5474


Besparen op wasmiddel door de juiste hoeveelheid te gebruiken

Wil jij besparen op wasmiddel, dan kan dit erg gemakkelijk door de juiste hoeveelheid te gebruiken. Vaak gebruikt men namelijk te veel. Gebruik je per wasbeurt 30% meer wasmiddel dan de aanbevolen hoeveelheid? Dan zal je wasmachine extra draaien en dat is overbodig.

Leen
Tip #19471


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen