Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Airpods en oordopjes schoonmaken

Hoe maak je jouw Airpods of andere oordopjes schoon?

De binnenkant van je oordopjes kunnen moeilijk schoon te maken zijn. Gelukkig weet oma hier wel raad mee, lees hier onze tips.

Gebruik een wattenstaafje

Na een paar maanden gebruik van mijn Airpods begon ik te merken dat de kwaliteit van het geluid drastisch begon af te nemen, dacht ik. Nadat ik de binnenkant van de oortjes met een wattenstaafje goed afgenomen had, zag ik dat het best veel oorsmeer in zat die het geluid blokte. Gebruik dus een wattenstaafje!

Anoniem
Tip #19476


Gebruik geen water

Gebruik in ieder geval geen water. Ik kreeg de tip een vochtige doek te gebruiken bij het schoonmaken van mijn oordopjes maar dit heeft de oortjes alleen nog maar slechter gemaakt. Gebruik gewoon een droge doek en maak op deze manier grondig schoon

P Baan
Tip #19477


Gebruik een tandenborstel

Het kan best lastig de binnenkant van vooral airpods te bereiken. Daarom kan je een tandenborstel gebruiken. Hiermee kunnen de haartjes makkelijker het vuil bereiken dat in de oortjes zit.

Thomas
Tip #20141


Kneedgum

Met een klein beetje kneedgum op je vinger voorzichtig op de AirPods drukken. Dan haal je de troepjes effectief eruit en duw je ze niet naar binnen.

Janine
Tip #20996


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen