Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Was uw asbakken af en droog ze zeer goed af, spuit ze daarna in met meubelspray, of deodorant, en daarna glijdt de as er zo uit.

Eef- Rammstein
4 0


Doe een laagje vogelzand/ schelpenzand in de asbak. je hoeft ze niet meer af te wassen, de vieze lucht van sigaretten is een stuk minder en je sigaretten kun je veel makkelijker uitmaken zonder dat je vieze as aan je vingers krijgt. het is niet duur, en je kunt het bij iedere dieren winkel krijgen. Sommige supermarkten hebben het ook.

Jo
1 0


Nooit asbakken legen door de peuken door het toilet te spoelen. Enorme verontreiniging van ons drinkwater! Dat moet allemaal weer gezuiverd worden. Peuken even laten staan, desnoods even buiten zetten en de volgende dag weggooien in de prullenbak.

Briejans
1 1


Als je de asbakken hebt afgewassen kun je het beste een beetje olijf olie erin doen dan worden ze sneller school en blijven ze mooi.

Maickel
0 0


Was de asbak schoon, droog hem goed af, en strooi er vogelzaad in. Zo blijft je asbak schoon, en het as dooft goed.

R. Bouwman
0 0


Voordat u de asbak gaat gebruiken spray hem dan eerst in met parfum of deodorant. U zult dan geen aanslag krijgen meer in uw asbak.

Lilian
0 1


Spoel de inhoud van de asbak meteen door het toilet. Nog eens omspelen en daarna gewoon schoonmaken.

Antoinette
0 0


De inhoud van een volle asbak spoel ik door het toilet. Geen stank meer en ook geen brandgevaar!

Antoinette
0 0