Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als uw printer aangeeft dat uw cartridge (inktpatroon) leeg is, gooi hem niet meteen weg. Zet hem één dag op zijn kop, stukje plastick er onder tegen het lekken. DAARNA LANDURIG SCHUDDEN (zakje erom tegen het spatten)doe hem opnieuw in uw printer en u zult zien u kan nog heel wat printjes kunt afdrukken. Succes!

2 2


Een uitgedroogde cartrige voor een printer[die niet helemaal leeg is]kan weer gangbaar gemaakt worden door het tuitje waar het inkt uitkomt enige tijd in een bakje water te leggen daarna voorzichtig droog wrijven met een pluisvrij doekje,let op! dit kan niet bij watevaste inkt, succes

Buys t
1 0


Stopt het patroon met printen, na bijv. een vakantie? Zet dan de cartridge in een bakje met lauw warm water ongeveer 1 vinger hoog. Voor canon printers met de patronen 3, 6, 520 en 521, 525 en 526 kan de printkop eruit worden gehaald, met glassex op de printkop spuiten, en een dun straaltje warm (niet te warm) water op de grijze vlakjes boven en onder op de printkop, kwartiertje laten drogen en hij werkt weer prima. Dit is niet slecht voor de printer. Ik werk bij het Inktstation, ik doe dit dagelijks.

Giovanni
1 0


De cartridge-inkt wordt door de printer regelmatig gebruikt om de printkop te spoelen. Wanneer de printer uit de pries wordt getrokken 'vergeet' de printer wanneer het tijd is op opnieuw te spoelen en zal hij opnieuw spoelen als de pries terug wordt ingestoken. Laat een inkjetprinter dus altijd insteken. Anders betaal je wat je aan stroom bespaart dubbel en dik aan inkt.

0 0