Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Tips tegen dazen

Vooral in juli en augustus kan men tijdens een wandeling knap lastig gevallen worden door een daas. Misschien handig om te weten dat dazen zich vooral ophouden onder bomen. Dus wanneer je in open terrein wandelt zul je er minder last van hebben. Dazen zijn makkelijk dood te slaan omdat ze traag zijn. Mocht je toch gestoken zijn, doe dan wat tandpasta op de plek. Door de menthol zal je nergens meer last van hebben.

Mathilde
Tip #11911
2 2

en wat als je allergisch bent aan dazen of de dazen komen alleen naar dezelfde persoon ?! Heeft te maken met de geur en kleur kleding . Maar helpt vitamine B12 ? Biergistpilletjes ?

0

Over welke daas heb je het, de brems, bremster, daps, paardenvlieg, blinde daas, blinde mug, blinde vlieg, dazerik, bouw of dwazelaar? Ook wel belangrijk om te vermelden: Dazen steken niet ze bijten. Het gaat dan bij de behandeling vooral om het tegengaan van een bacteriele infectie.

0

Login om een reactie te geven: