Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Deuk uit auto halen

Hoe kan je zo goedkoop mogelijk en goed een deuk uit mijn auto halen?

Niemand wil naar die dure garages om een auto te laten ontdeuken. Gelukkig zijn er genoeg tips en trucjes om deuken uit een auto te halen. Tip #1: Laat de deuk er gewoon in zitten: who cares? YOLO! Groetjes, Oma!

Auto uitdeuken met föhn en CO2

Als je een deuk in het midden van een scherm hebt van je auto heb je het volgende nodig: Fohn en een Busje CO2(lucht) Verwarm de deuk ongeveer 1 minuut, spuit hierna met het busje lucht op de deuk (houd de fles ondersteboven zodat je ijs krijgt) Als er ijs op de deuk zit, even wachten en de deuk plopt vanzelf uit je deur. Veeg het hierna af met een doekje en de deuk is verwijdert zonder ook maar een krasje extra. Dit werkt niet altijd (als het teveel naar een hoek toezit of zo) maar proberen is altijd beter als gelijk naar een autospuiter gaan.

Ed van Ruiten
Tip #3110


Zelf gebruik ik een föhn

Als ik zelf kleine deukjes in de auto heb, gebruik ik altijd een föhn in combinatie met een luchtspray. Zo zijn alle deukjes verleden tijd!

autohelper
Tip #20220


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen