Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Energie besparen

Wat zijn goede tips als je wil besparen op je energie?

Er zijn twee manieren om te besparen op energie: het verlagen van de rekening en het verlagen van het gebruik. Bij dit onderwerp wil Oma zich vooral gaan verdiepen in het verlagen van het gebruik

Ieder jaar overstappen naar nieuwe energieleverancier

Door ieder jaar te overstappen naar een nieuw energieleverancier met een "vast energieprijs jaar contract" bespaar je op je energiekosten. Zo profiteren consumenten van welkomstbonussen en kortingen. Enigste methode om daarvan te profiteren, langere contracten geven je geen besparing.

Romy25
Tip #15228


Energie besparen in huis tips

Vervang al je lampen voor LED lampen, je zal direct resultaat zien op de energie rekening. Het voelt duur om die lampen te kopen, maar ze zijn fors veel zuiniger en je zal veel energie besparen.

Momo
Tip #19333


Energie besparen met een slimme applicatie

Energie wordt steeds duurder en om deze reden ben ik op zoek gegaan naar methodes om mijn energie in te perken zodat mijn maandelijkse kosten minder worden. Hierbij heb ik een slimme applicatie gebruikt via mijn smartphone waar ik zelf inzicht heb in mijn stroomverbruik. Zo kan ik ook zelf eenvoudig stroom inkopen en kijken wat het meeste stroom verbruikt. Zeker een aanrader!

Ruby
Tip #20223


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen