Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Fiets handvatten schoonmaken

Hoe krijg je het beste de fiets handvatten schoon?

Het is überhaupt niet makkelijk om handvatten van het stuur af te krijgen.Zo maak je deze handvatten schoon en minder plakkerig.

Handvaten verwijderen met terpetine

Als je de handvatten van je stuur wilt vervangen, krijg je ze er makkelijk vanaf door er een beetje terpentine tussen te laten lopen, erop zetten gebruik hier ook een beetje terpentine voor.

Ton Koorevaar
Tip #8957


Plakkende fiets handvaten behandelen met Tectyl

Plakkende fiets handvatten: Na diversen middeltjes gebruikt te hebben, Zag ik op een plank een busje Tectyl verwijderaar staan. Het helpt voor 99.9 %. Je maakt je handvatten eerst goed schoon. Daarna de behandeling met de tectyl verwijderaar, goed insmeren en droog maken. De andere dag nog een keer en na een paar dagen neemt het plakken af. In het begin plakt het nog een beetje, maar dat wordt steeds minder.

Ton Koorevaar
Tip #14966


Fiets handvaten schoonmaken

Fiets handvaten kunnen soms echt plakken. Dat vind ik vervelend. Ik gebruik er Tectyl voor. Daar gaat alles een heel stuk minder van plakken, maar het is ook direct schoon.

Little
Tip #20752


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen