Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Een bakje met water en een klein beetje azijn neerzetten en de vliegjes zijn er snel vandoor.

72 5

Bij mij werkte dit niet. Ik heb toen ook maar geprobeed met azijn-rode wijn, azijn-afwasmiddel en azijn-appelsap. Uiteindelijk werkte azijn-appelsap het beste!!! Doe een beetje azijn en appelsap in een bakje, doe hierover huishoudfolie en maak een paar kleine gaatjes in het midden en binnen no-time heb je die vervelende vliegjes gevangen.

3

Wat een plaag, deze fruitige vriendjes. Ze houden van vers fruit, te volle vuilnisbakken en wat ze lekker vinden is zoetige dranken/alcohol. Soms blijven er weleens wat glazen wijn op tafel staan, en dan is er een exposie aan fruitvliegjes! Het beste kun je deze glazen even omspoelen of in de vaatwasser zetten! Een tip hoe je van ze af komt op een iets minder diervriendelijke methode: wat wittewijn azijn in een schaaltje met wat zeepsop! De fruitvliegjes zullen uit dit schaaltje drinken vanwege de wittewijn azijn. De zeepsop dood de fruitvliegjes en dan ben je er snel vanaf! Echt een goeie tip!

6

Bij mij werkte het door fruitsiroop met schoonmaakmiddel te mengen en het in een fles met een dunne hals te gieten. ;-)

2

Ik ken dit al heel lang en elke week zitten er ongeveer 100 fruitvliegjes in

0

Wat voor azijn?

0

Login om een reactie te geven: