Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vaak wil gaat de boor vreten waardoor er een onrond gat ontstaat. Oplossing: plaats een centreerpunt in het materiaal en leg er een oude zakdoek op. Plaats nu het boortje precies op de markering. Nu gaat de boor niet meer slingeren en krijg je een mooi rond gat. Tot boren van ca 10 mm rond gaat dit uitstekend zonder dat de oude zakdoek stuk gaat.

Ton
0 0


Putje in het aluminium slaan en daarna een beetje spiritus op de plek waar u wilt gaan boren. Dit voorkomt dat je boor wegloopt of gaat vreten.

Arie
0 0


Meng een beetje bloem met water, maak er een papje van,en met de achterkant van een lepeltje duw je het bloempapje in het gaatje en maak het gelijk met de muur.

Francine
0 0


Als U een gaatje wilt boren, in b.v. keukentegels, kunt U het beste eerst op de te boren plaats een pleister plakken. Hierna kunt U rustig een gaatje boren zonder dat de boor weg loopt.

Jopajo
0 0


Gaten boren in tegels gaat gemakkelijk met een gewone betonboor. Zet alleen de boormachine NIET op klop-stand.

Martijn
0 0


Als je een gaatje gaat boren in de muur, plak dan eerst een koffiefilter vast met schilderstape onder het te maken gat. Daarna het gaatje boren en je hebt geen rommel.

0 0