Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Strooi wasmiddel (poeder) over het kleed. Laat het een uurtje liggen. Met de stofzuiger het poeder opzuigen. Uw kleed ruikt weer heerlijk fris

4 5 2 1


Angst voor vuurwerk bij honden: Een week voor oud en nieuw beginnen met druppels valeriaan door het voer te doen. Marjan.

4 5 2 1


Heeft u een hond en ruikt uw tapijt naar zijn/haar typische 'hondenlucht'? Dan kun je het tapijt ondersteboven in de sneeuw leggen. De geur is er zo uit! Moet er alleen wel sneeuw liggen natuurlijk...:)

3 5 1 0


Heeft u hond last van vlooien was hem dan met head and shoulders werk echt kunnen de vlooien niet tegen ... wel goed om zijn ogen denken!

3 5 1 0


Heeft Uw hond in de poep gerold? Neem een bak lauw water, en gooi er een scheutje azijn in. Pak een spons, was de hond op de vieze plekken, en de geur en de vlekken zijn verdwenen.

3 5 1 0


Om honden sneller te laten verharen in de rui. Voeg wat druppels slaolie toe aan de brokken van de hond en de rui periode is vele dagen korter.

3 5 1 0


Een scheutje zonnebloemolie 's ochtends en 's avonds bij het eten zorgt voor een mooie vacht:)

3 5 1 0