Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Houten tafel schoonmaken

Hoe kan je het beste een houten tafel reinigen? Werkt azijn?

Schoonmaakazijn is een prima middeltje om je houten tafel mee te reinigen, maar wist je dat onderstaande huis tuin en keukenmiddeltje ook werken bij het reinigen van houten tafels?

Houten tafel schoonmaken met deo

Ik wist het zelf eerst ook niet, maar je kan hout dus schoonmaken met deo. Deo geeft een erg mooi effect en het is ook nog eens behoorlijk goedkoop. Je hoeft er ook niet al te veel moeite in te steken.

Tafeltje
Tip #20757


Houten tafel poetsen met warm bier

Verwarm de inhoud van een blikje of flesje gewoon bier, het mag net niet koken. wrijf het bier met een schone doek op uw houten tafel, even laten opdrogen en met een vochtige doek nawrijven, u tafel krijgt zo zijn oude kleur en glans terug.

Lent
Tip #2081


Voorzichtig een houten tafel reinigen

Als je een houten tafel wilt schoonmaken kan je het beste groene zeep of schoonmaak azijn gebruiken. Ga geen aggressieve middelen gebruiken en pas op met het schuursponsje!

Houtmeister
Tip #19657


Vlek uit houten tafel met azijn

Heeft u een vlek in u tafelblad? Maak dan een doekje nat met water en een paar druppels azijn. Leg die 3 uurtjes op het tafelblad en daarna goed wrijven met een nat schuursponsje en de vlek is weg.

Monica Harkema
Tip #2874


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen