Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Keuken tegels schoonmaken

Hoe kan je keukentegels het beste schoonmaken?

De tegels en voegen in de keuken schoonmaken gaat het best en makkelijkst met de onderstaande tips. Met middeltjes als schoonmaak azijn en ontkalker wordt het je een stuk makkelijker gemaakt.

Keukentegels schoonmaken met ammoniak

Het schoonmaken en ontvetten van keukentegels is een hel klus. Ik doe daarvoor in een emmer warm water een flinke scheut ammoniak. Voor de geur doe ik er een scheutje citronella bij.

Christine
Tip #3392


Keukentegels boenen met ammoniak

Beetje te lang gewacht om keuken af te wassen of veel rokers in huis dan kan je 2 dingen doen. Met warm water en scheutje amoniak alles afwassen het huis goed doorluchten en geen warmte bronnen gebruiken. Het is goedkoop en ontsmet. Of een grote lepel soda in warm water oplossen en alles afwassen, men moet wel na spoelen en niet gebruiken op meubelen.

Jasmine
Tip #5537


keukentegels schoonmaken met wasverzachter

Probeer je keuken geregeld schoon te maken. Doe dit door middel van ontvetter te gebruiken. Na de keuken tegels schoongemaakt te hebben met ontvetter is het zaak om de tegels schoon te maken met een laagje wasverzachter. Zo kun je de volgende keer gemakkelijk vettigheid van het tegen afvegen.

Mitchel
Tip #21002


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen