Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Keycords wassen

Hoe kan je het beste keycords wassen?

Keycords wassen kan onder andere makkelijk als je ze in een kussensloop stopt. Deze en meer handige wastips vind je op oma weet raad.

Keycords wassen

Als je vaak keycords gebruikt om de sluitel aan te hangen, kan het zijn dat ze door bijv. zweet vuil worden. Doe hem tijdens de was in een dekbedovertrek of een kussensloop en was ze gewoon in 30 graden. Dan worden ze weer als nieuw.

Hans Mekenkamp
Tip #4261


Keycords wassen door ze in de wasmachine te doen

Als je geregeld gebruikt maakt van keycords om bijvoorbeeld je sleutel aan vast te hangen, kan het zijn dat deze keycords vies worden. Je kan de keycords gemakkelijk schoon krijgen door het keycord in een kussensloop of in een dekbedovertrek te doen. Was ze vervolgens in 30 graden. Nadat je ze gewassen hebt zijn ze weer als nieuw.

Jorrit
Tip #21003


Keycords met de hand wassen

Keycords kunnen wat mij betreft alleen in de wasmachine wassen wanneer er een kunststof haak aan zit. Maar wanneer er een metalen haakje aan zit waar je je sleutel aan doet dan kun je deze (volgens mij) beter met de hand wassen en het metalen haakje niet in aan raking met water te laten komen. Of ze zou het ijzeren haakje ook in plastic plakband kunnen plakken dan is tie ook bestand tegen water.

Johannes Dronkers.
Tip #21322


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen