Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Koude vingers warm krijgen

Hoe kan ik mijn koude vingers weer warm krijgen?

Heb je door het koude weer hele koude vingers gekregen? Bekijk de tips van Oma hoe jij je vingers weer op kan warmen.

Warm water

Als je jouw vingers in koud en warm water onderdoopt zal je al snel merken dat je vingers beter tegen temperatuurverschillen kan. Doe dit en je zal zien dat het beter gaat.

Stoov
Tip #20768

Bij de Action en de ANWB verkopen ze van die kleine plastic kussentje/ zakjes met daarin een soort gel. Er zit ook een metalen schijfje in. Als je daarop klikt begint er een chemische reactie in de gel waarbij warmte vrij komt. Het blijft een minuut of 5 warm. Als je wanten hebt, past zo'n zakje in je want. Het geeft net genoeg warmte om je handen weer warm te krijgen. Vooral practisch voor onderweg. Eenmaal thuis kun je de zakjes in een pan water leggen. Als ze gekookt hebben rustig laten afkoelen. Hierna zijn ze opnieuw te gebruiken. Tot wel 1000 x opnieuw, volgens de verpakking, maar of dat waar is weet ik niet. Na verloop van tijd geven ze wel minder warmte. Ze kosten bij de Action minder dan €1,- per stuk.

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen