Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kringen in teak

Als je witte of grijze kringen in jouw teakhouten tafel hebt, wat kun je dan het beste doen?

Je kan een droge handdoek over de kringen op een teak houten tafel leggen. Vervolgens richt je een föhn in een warme stand op de plek waar de kring zit.  Haal vervolgens de föhn en theedoek weg en de kring is als het goed is weg! Bekijk ook andere tips op deze pagina voor het verwijderen van de kringen. 

Kringen op Teak? Koperpoets

Heb je last van witte kringen in je teak houten tafel, dressoir etc. Gebruik dan koperpoets, klinkt raar, maar werkt echt. Doe wat koperpoets op een doekje en wrijf de plek waar de kring zit goed in, tijdje wrijven en je ziet het wegtrekken. Je ziet er uiteindelijk helemaal niets meer van.

Saskia
Tip #1878
1 0
Schuursponsje en groene zeep

Een kring in mijn teake tafel kreeg ik met geen mogelijkheid weg, zelfs niet met as zoals hier op de site stond. Even wezen google en het volgende werkt perfect! Smeer op een schuursponsje een beetje groene zeep en ga daarmee over de kring en schuur de kring eruit. Klinkt eng, maar het werkt perfect!

Sandra
Tip #3989
0 0
Wrijf kringen op teak in met sigarenas

De kringen op een houten tafel van teak krijgt men weg als men ze inwrijft met sigaren as. Gegarandeerd dat de kring weg gaat. Later wel schoonmaken met een doek.

Tip #3459
0 0