Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Lamellen reinigen

Hoe kan je het beste lamellen reinigen?

Lamellen reinigen kan goed en simpel door een goed heet sopje met water en een klein beetje allesreiniger of citroensap. Deze en meer schoonmaaktips op oma weet raad

Lamellen oprollen en op walwas

Lamellen zijn lastige karweitje. Oprollen in de wasautomaat op 0 graden, of wolwas beurt en ze komen stralen schoon weer eruit.

Tip #987
1 0
Op wolwas stand en dan droog wrijven

Als de lamellen niet te lang zijn kun je ze ook in de wasmachine op wolwasprogr. wassen 15 lamellen van 1.80 hoog wegen ongev 3 kg. Als ze klaar zijn hoef je ze nog maar op te hangen en met een theedoek even droog te wrijven.

Lilian Douben
Tip #1829
1 0
In bad met Dasty ontvetter

Koop Dasty ontvetter, te koop bij de wibra (1,99) Als je een bad heb, laat het bad vol lopen, leg de lamellen er in, en doe er een beetje Dasty bij. halve dag in laten trekken, of en nachtje voor een super wit en schoon resultaat.

Iris
Tip #5424
1 0
Afnemen met synthetische doekjes

Maak washandjes van synthetische doekjes. Doe aan beide handen een washandje met schoon, of eventueel een sopwater en neem een lamel tussen u handen en ga van boven naar beneden en schoon is uw lamellen, makkelijk en lekker vlug.

Jeannette
Tip #2932
0 0