Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Laptop afkoelen

Hoe kan je het beste een laptop laten afkoelen?

Een laptop kan flink warm worden, om hem goed af te laten koelen is het handig om hem allereerst uit te zetten, en vervolgens zorgen dat het ventilatiesysteem zijn werk kan doen. Maar de computer uitzetten, en even de stroom er uit is al een mooie eerste stap.

Laptop afkoelen met een compressor

Heeft weinig met huishouden te maken, maar kan u veel geld besparen. Bij een te warme laptop is volgens de winkel tijd voor een ander, of (dure) reparatie. Maar even de compressor op de onderkant, zo gaat de stof bij de ventilators weg! Geen compressor? Met de stofzuiger gaat het ook. Weg stof, weg warmte en herrie. Portemonnee blijft dicht.

Karin
Tip #4538


Laptop laten afkoelen door middel van een koelingmat

Het verhitten van je laptop is iets wat niet fijn is. Vaak gaat de laptop ook blazen en dit voelt niet fijn. Als je laptop hier geregeld last van heeft kan het een idee zijn om een koeling mat of een cooling stand aan te schaffen. Door de koude mat of stand zal de computer automatisch afkoelen.

Gamerx942
Tip #21023


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen