Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als je last hebt van mieren dan kun je er kaneel poeder op strooien en je krijgt nooit meer last van mieren.

1 0


Gewoon een bakje aanmaak limonade neerzetten, de mieren zijn er gek op en verdrinken erin. Veilig voor kinderen en huisdieren.

Karin
1 0


NOOTMUSKAAT strooien langs drempels en onderlangs het keukenblok werkt perfect..wat hebben mieren daar een hekel aan

harriet
1 0


Last van mieren???? zet voor de drempel van je huis een streep met schoolkrijt, mieren lopen niet door het krijt heen.

0 2


Last van mieren? Doe wat Dettol met water in een spuitfles, sprayen en op laten drogen. De mieren gaan bijna gelijk dood en komen niet meer terug. Ook veilig voor kinderen.

A. de Gouw
0 0


Om mieren weg te krijgen moet je het afwassopje dat je normaal weggooit over de mieren strooien en ze komen niet meer terug. Het werkt niet altijd de 1e keer maar na 3 sopjes zijn ze voorgoied verdwenen en het is nog goedkoop ook. Tip van mijn moeder en oma.

Mariƫlle
0 0


Heb je in de zomer last van mieren in je huis. Leg dan bij de deur drempels koper geld neer. En weg zijn de mieren.

Ria63
0 0


Meng een beetje gistpoeder met poedersuiker. Leg dit op een papiertje in de looproutes van de mieren. De mieren eten het op, waarna de gist uitzet in de buikjes van de mieren. Dit overleven ze niet.

Michelle Nooy
0 0


In plaats van jam is het effectiever om rietsuikerstroop met gist te gebruiken. Het helpt niet om de mieren te verjagen, maar je kan wel zien waar ze vandaan komen en maatregelen treffen om die plek af te sluiten.

Jan
0 0


Om te voorkomen dat de mieren heel brutaal gewoon via de deur naar binnen komen spuit ik altijd aan de buitenzijde van de drempel citroensap en ik heb het hele jaar geen mieren binnen. Wel elk jaar herhalen!!

Brigitte
0 0


Om mieren de toegang via voor- of achterdeur van het huis te beletten, smeer je de dorpel en de zijkanten van de deurposten met terpentine of wasbenzine in .

Els
0 0


Mieren houden niet van komkommers. Leg komkommerschillen bij de plaatsen waar je last hebt van mieren.

Jose
0 0


De looproute van de mier kun je milieuvriendelijk verleggen met een streep onverdund afwasmiddel, Dreft ofzo. Daar lopen ze niet overheen. Het doodt ze niet. Wel herhalen want het droogt uit of regent weg en dan werkt het niet meer.

Eva
0 0


Mieren houden niet van koper! Wanneer je dus last hebt van mieren in huis plaats van een aantal vijf cent munten bij de voor en achterdeur. Binnen het uur zul je geen mier meer in je huis vinden :)

0 0