Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Nare luchtjes

Werkt het om nare luchtjes te laten verdwijnen door wasverzachter te koken?

Dit is één van die klassieke Oma Weet Raad tips; de geur van gourmetlucht of rooklucht verwijderen uit het huis door wasverzachter te koken. Of dit helpt? Lees het in onze tips om vieze luchtjes te bestrijden.

Wasverzachter in pannetje

Voor vieze luchtjes in huis bijvoorbeeld rook of na het gourmetten. Doe een beetje robijn wasverzachter in een pannetje en zet deze zachtjes op het fornuis laat deze niet koken. Na het koken het gas uit en uw huis ruikt uren heerlijk.

Noordwijk
Tip #5667
4 1
Bakje soda in koelkast tegen nare luchtjes

Door een bakje soda in de koelkast te zetten trekken bent u zo van de nare luchtjes af 1 keer in de maand er nieuwe soda in doen een altijd een reukloze koelkast. Dit werkt ook in het kastje waar u uw frituurpan heeft staan of in andere kasjes waar nare luchtjes hangen.

Renske
Tip #2424
2 0
Krantenproppen in koelkast tegen vieze geuren

Als je de vieze luchtjes uit je koelkast wilt houden kun je er proppen van kranten in leggen. Die absorberen de luchtjes.

Sandra Aarnoudse
Tip #2583
1 0
Leg koffiepad in koelkast

Vieze geurtjes in de koelkast verdwijnen als sneeuw voor de zon als je er een koffie-pad inlegt. Vervangen volstaat om de maand.

Mieke
Tip #3802
1 0
Geen vieze geuren meer met bakje soda

Zet in je koelkast, kledingkast, of andere kleine ruimte waar je last hebt van nare geurtjes een schaaltje met soda: weg geurtjes!

M.
Tip #4207
1 0
Koffiegeur neutraliseert stank

Zet een schoteltje gemalen koffie neer. De koffiegeur neutraliseert de nare luchtjes.

Tip #4684
1 0
Pannetje met wasverzachter opzetten

Na het koken / roken kun je het huis opfrissen door een pannetje met water en wat wasverzachter op te zetten. De stoom kun je ook even onder kleding hangen om geurtjes eruit te halen. Simpel maar doel treffend.

Jojanneke
Tip #4786
1 0
Pannetje met azijn koken

Pannetje met water en azijn laten koken en de afzuigkap uit zetten. Na een korte tijd zijn alle geurtjes uit huis.

Tip #15356
1 0
Filterkoffie verwijdert gourmetgeur

Gourmet luchtjes verwijder je makkelijk door filterkoffie te laten smeulen in een stenen bakje.

Tip #15357
1 0