Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Voor vieze luchtjes in huis bijvoorbeeld rook of na het gourmetten. Doe een beetje robijn wasverzachter in een pannetje en zet deze zachtjes op het fornuis laat deze niet koken. Na het koken het gas uit en uw huis ruikt uren heerlijk.

Noordwijk
4 1


Door een bakje soda in de koelkast te zetten trekken bent u zo van de nare luchtjes af 1 keer in de maand er nieuwe soda in doen een altijd een reukloze koelkast. Dit werkt ook in het kastje waar u uw frituurpan heeft staan of in andere kasjes waar nare luchtjes hangen.

Renske
2 0


Als je de vieze luchtjes uit je koelkast wilt houden kun je er proppen van kranten in leggen. Die absorberen de luchtjes.

Sandra Aarnoudse
1 0


Vieze geurtjes in de koelkast verdwijnen als sneeuw voor de zon als je er een koffie-pad inlegt. Vervangen volstaat om de maand.

Mieke
1 0


Zet in je koelkast, kledingkast, of andere kleine ruimte waar je last hebt van nare geurtjes een schaaltje met soda: weg geurtjes!

M.
1 0


Zet een schoteltje gemalen koffie neer. De koffiegeur neutraliseert de nare luchtjes.

1 0


Na het koken / roken kun je het huis opfrissen door een pannetje met water en wat wasverzachter op te zetten. De stoom kun je ook even onder kleding hangen om geurtjes eruit te halen. Simpel maar doel treffend.

Jojanneke
1 0


Pannetje met water en azijn laten koken en de afzuigkap uit zetten. Na een korte tijd zijn alle geurtjes uit huis.

1 0


Gourmet luchtjes verwijder je makkelijk door filterkoffie te laten smeulen in een stenen bakje.

1 0