Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Oorpijn

Als je pijn hebt in je oren of zo"n drukkend gevoel bij verkoudheid of ontstoken holtes, kun je ook stomen! Niet met je hoofd onder een doek boven een emmer maar neem twee plastic bekers (hard) (glas of aardewerk koelt te snel af)doe er wat watten in eventueel eronder wat stoomkruiden en giet eer kokend water op, laat het water eruitlopen en druk met een lepel ook nog even het watje en eventueel de kruiden uit. Zet je bekertjes tegen je oren en....aaaah, dat lucht op! Echt geweldig!

8 3

Deze tip is geweldig!! Wat een opluchting, na 2 dagen met oorpijn..

0

Vraagje. Hoe hou je je hoofd of het bekertje. Hoofd gewoon recht op en het bekertje op zn zij? En hoe lang 1m 5m of langer?

0

Wat fijn, dit werkte binnen een minuut bij onze zoon van 9! Wij deden een paar druppeltjes Melaleuca van doTerra op de katoenen watjes. Om te zorgen dat er niet toch wat resterende hete druppels tegen zijn gezicht zouden lopen lieten we hem de beker wel een beetje schuin naar beneden houden. Dank voor de tip!

0

Login om een reactie te geven: