Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Spray als je een panty aandoet deze aan alle kanten in met haarlak. Zo kom ik elk feestje laddervrij door.

3 5 1 0


De panty nat maken, 1 nachtje in de vriezer, ontdooien en laten drogen, heb je minder snel kans op een ladder.

5 0 0


Ladder in panty: Geen zorgen, doe er gewoon wat doorzichtige nagellak op. Laat de nagellak eventjes opdrogen. Klaar is Kees.

5 0 0


Doe de pannendrager van u fornuis in de vaatwasser (in de bovenste korf , past precies). Mee laten draaien met een normaal progamma en ze worden weer stralend schoon.

5 0 0


Laat de wasbak vol lauw water lopen en was voorzichtig de panty´s met zeep. Niet wringen! De panty´s uitspoelen en op een grote handdoek leggen. Rol dan de handdoek stevig op. Je panty´s zijn nu zo goed als droog

5 0 0


Knip het been gedeelte in reepjes van 2 cm,daarna weer door knippen. En je hebt uitstekende touwtjes b.v voor vuilniszakken dicht te binden supersterk.

5 0 0


Een aan de binnenkant vlekkerig geworden pan wordt weer prachtig glanzend door er een keer rabarber of een ander zuur gerecht in te koken. Let op: dit geldt niet voor aluminium pannen!

5 0 0


Een pannendrager, die vuil is, past meestal niet in een afwasteil, om hem in de hete soda te zetten. Gebruik, het deksel van het fornuis.

5 0 0