Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren
Website van het Jaar Oma Weet Raad is genomineerd voor Website van het Jaar.
Stem nu op Oma Weet Raad en maak kans op mooie prijzen!
Stem hier

Spray als je een panty aandoet deze aan alle kanten in met haarlak. Zo kom ik elk feestje laddervrij door.

3 5 1 0


De panty nat maken, 1 nachtje in de vriezer, ontdooien en laten drogen, heb je minder snel kans op een ladder.

5 0 0


Ladder in panty: Geen zorgen, doe er gewoon wat doorzichtige nagellak op. Laat de nagellak eventjes opdrogen. Klaar is Kees.

5 0 0


Doe de pannendrager van u fornuis in de vaatwasser (in de bovenste korf , past precies). Mee laten draaien met een normaal progamma en ze worden weer stralend schoon.

5 0 0


Laat de wasbak vol lauw water lopen en was voorzichtig de panty´s met zeep. Niet wringen! De panty´s uitspoelen en op een grote handdoek leggen. Rol dan de handdoek stevig op. Je panty´s zijn nu zo goed als droog

5 0 0


Knip het been gedeelte in reepjes van 2 cm,daarna weer door knippen. En je hebt uitstekende touwtjes b.v voor vuilniszakken dicht te binden supersterk.

5 0 0


Een aan de binnenkant vlekkerig geworden pan wordt weer prachtig glanzend door er een keer rabarber of een ander zuur gerecht in te koken. Let op: dit geldt niet voor aluminium pannen!

5 0 0


Een pannendrager, die vuil is, past meestal niet in een afwasteil, om hem in de hete soda te zetten. Gebruik, het deksel van het fornuis.

5 0 0