Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Papiervisjes bestrijden

Wat kun je doen tegen papiervisjes in huis?

Dit zijn de beste tips van oma om papiervisjes en zilvervisjes te bestrijden.

Papiervisjes bestrijden

Papiervisjes komen steeds vaker voor, met name in (te) goed geïsoleerde nieuwbouw woningen. Ze kunnen zich snel vermeerderen waardoor het een ware plaag kan worden. Een goede remedie is zoveel mogelijk dichten van kieren en naden met vulmiddel of kit. Daarnaast de plekken waar ze voorkomen behandelen met een sopje allesreiniger, bijvoorbeeld in een plantenspuit met pompje. Hiermee kun je ze ook natspuiten voor je ze vangt. Ze rennen dan niet zo snel meer weg en je krijgt geen zwarte vlekjes meer op je muur. Glassex werkt ook goed.

Peter
Tip #5384


Papiervisje bestrijden tips

Nog vergeten bij de tip over papiervisjes die we vanmiddag instuurden: Het is ook aan te raden om alle kartonnen verhuisdozen de deur uit te doen en te vervangen door afsluitbare plastic opbergboxen. Die kun je ook gebruiken voor zaken waar de papiervisjes op afkomen, zoals oude tijdschriften of fotoalbums.

Peter
Tip #5405


Papiervisjes bestrijden met allesreiniger

Papiervisjes zijn er vervelend en je moet ze ook niet willen hebben. Het is een kwestie van tijd dat je ze vervelend gaat vinden. Je kan het beste met wat allesreiniger gaan spuiten. Je kan er dan voor kiezen om het in een spray te doen of je was het er gewoon in. Het is even een kwestie van kijken wat jezelf het fijnste vindt om mee schoon te maken.

Anoniem
Tip #20800


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen