Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Pluisjes op trui

Hoe kun je pluisjes van een trui verwijderen?

Pluisjes op je trui - hoe kom je er vanaf? Met deze tips van oma weet raad heb je minder last van pluisjes op je trui, ooit al aan de vriezer gedacht? Of een ontpluizer? Lees alle tips hier.

Scheermesje werkt tegen pulletjes op trui

Last van pulletjes op je truien en zo? Neem dan een oud (bot) scheermesje en strijk er zachtjes mee over uw trui (of wat dan ook). Werkt gegarandeerd!

Kim
Tip #2274
4 0
Sellotape krijgt pluisjes van kleding

Neem een rol sellotape (=plakband) en plak een strip op een deel van het kledingstuk. Druk goed aan en verwijder de strip dan. Zo behandelt u het gehele kledingstuk en alle pluisjes zijn weg.

Kitty Janssen
Tip #11760
2 0
Panty in de was verwijdert alle pluisjes

Wanneer je een papieren zakdoek in de was hebt laten zitten, kan je het wasgoed dat onder de pluisjes zit nog een keer wassen maar dan met een oude panty. De pluisjes worden door het nylon van de panty aangetrokken en blijven eraan vastkleven.

Syl Heijster
Tip #4962
1 0
Pluisjes op trui in de vriezer

Maak de trui een beetje vochtig en leg hem een nacht in een plastic tas in het vriesvak. Laat hem ontdooien en hij pluist meteen een stuk minder.

Tip #6974
1 0
Pillen op wollen trui wegschrapen

Pillen op een wollen trui "schraap" je makkelijk weg met het rubberen borsteltje dat je ook wel gebruikt voor b.v. suède schoenen

Toos
Tip #2402
0 0
Wollen trui in de vriezer

Een nieuwe wollen trui eerst voor gebruik in de vriezer leggen. Veel minder pluisjes.

Tip #5832
0 0
Haal pluisjes van trui weg met schuurpapier

Wanneer je trui of vest of jas of anderszins is gaan pluizen of pillen, dan haal je de pluizen snel en eenvoudig weg met een stukje schuurpapier. Is helemaal veilig en het behoud van je geliefde kledingstukken.

Mathilde
Tip #14265
0 0