Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Last van pulletjes op je truien en zo? Neem dan een oud (bot) scheermesje en strijk er zachtjes mee over uw trui (of wat dan ook). Werkt gegarandeerd!

Kim
4 0


Wanneer je een papieren zakdoek in de was hebt laten zitten, kan je het wasgoed dat onder de pluisjes zit nog een keer wassen maar dan met een oude panty. De pluisjes worden door het nylon van de panty aangetrokken en blijven eraan vastkleven.

Syl Heijster
1 0


Maak de trui een beetje vochtig en leg hem een nacht in een plastic tas in het vriesvak. Laat hem ontdooien en hij pluist meteen een stuk minder.

1 0


Pillen op een wollen trui "schraap" je makkelijk weg met het rubberen borsteltje dat je ook wel gebruikt voor b.v. su├Ęde schoenen

Toos
0 0


Een nieuwe wollen trui eerst voor gebruik in de vriezer leggen. Veel minder pluisjes.

0 0


Wanneer je trui of vest of jas of anderszins is gaan pluizen of pillen, dan haal je de pluizen snel en eenvoudig weg met een stukje schuurpapier. Is helemaal veilig en het behoud van je geliefde kledingstukken.

Mathilde
0 0