Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Secondelijm verwijderen

Hoe kan ik het beste resten secondelijm verwijderen?

Heb je nog secondelijm op je vingers zitten of zitten er nog resten van secondelijm op het laminaat. Met deze tips van oma weet raad heb je de lijmresten binnen een paar minuten verwijderd.

Vettige creme verwijdert secondenlijm

Als er resten secondelijm aan de vingers zitten: er een likje vettige creme opdoen en er een pleister overheen doen. Dit een dagje laten zitten en dan de pleister er afhalen de huid is weker geworden en je kan de lijmresten er zo "afduwen". (als de vingers aan elkaar vast zitten natuurlijk de huisarts waarschuwen)

Sandra Aarnoudse
Tip #1565
0 0
Doop vingers in zwarte koffie

Wanneer je vingers door het morsen van secondelijm aan elkaar vastzitten, doop je vingers dan een kwartiertje in de zwarte koffie (lauw tot warm) en geleidelijk aan kun je de vingers weer van elkaar afhalen.

Bart
Tip #4151
0 0
Kokosolie verwijdert secondenlijm

Secondelijm op huid verwijderen: Smeer pure cocosolie op de lijm en rondom de plek en je kunt de lijm verwijderen

Roel Welten
Tip #11637
0 0
Secondelijm verwijderen: Nagellakremover

Secondelijm vloeibaar gemorst op laminaat? Verwijderen met nagellak remover en geen vlekken en laminaat niet aan getast. 

Voor secondelijm vlekken op bijvoorbeeld kleding zijn er weer andere methodes die je het beste kan gebruiken. 

Tip #6048
0 0
Secondenlijm oplossen in aceton

Secondenlijm kunt u oplossen door het in aceton te zetten. Ook nagellakremover is bruikbaar. Na enkele uren is de lijm opgelost en de lijmverbinding weer los.

Bert
Tip #5506
0 0