Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Stopcontacten schoonmaken

Hoe maak je veilig een stopcontact schoon?

Elektriciteit en water gaan niet goed samen. Een stopcontact schoonmaken kan je daarom beter op een andere manier doen dan met een natte doek. Je kunt deze tips volgen om een stopcontact schoon te maken maar blijf altijd erg voorzichtig!

Maak stopcontacten schoon met babydoekjes

Stopcontacten kun je goed schoonmaken door babydoekjes te gebruiken. Het maakt niet uit welk merk je daarvoor gebruikt. Werkt super!

Willeke
Tip #4514


Veilig mijn stopcontacten schoonmaken

Over het algemeen maak ik alles goed schoon. De stopcontacten was ik regelmatig vergeten. Ik wist niet eens dat je deze kon schoonmaken, tot ik dit een keer van iemand hoorde. Je schroeft ze er gewoon af en maakt ze schoon met een lekker sopje. Dat is alles! Dan weet ik in ieder geval dat alles goed schoon is in mijn woning. Dat vindt ik erg fijn.

Stopcontact
Tip #21049


Stopcontact schoonmaken met tandenborstel

Op het moment dat je stopcontact onder het stof zit, kan dit erg gevaarlijk worden. Gelukkig is het mogelijk om de stopcontacten schoon te maken met een tandenborstel. Omdat het plastic van een tandenborstel niet geleidt, is het mogelijk om het stopcontact op een veilig manier schoon te maken.

Jessy
Tip #21152


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen