Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Swiffer tips

Hoe kun je besparen op de Swiffer?

Een Swiffer is erg handig voor het snel schoonmaken van harde vloeren. Er zijn verschillende manieren om nog meer plezier uit je Swiffer te halen. Met sommige tips bespaar je ook nog wat!

Kapotte panties om swiffer gebruiken

Bewaar je kapotte panties, pantykousen, panty sokjes. Gebruik deze om de swiffer, en zie je hebt het zelfde resultaat, maar dan gratis

Janna
Tip #5343


Een plumeau gebruik ik niet meer

Ik zelf heb in het verleden heel erg veel een plumeau gebruikt. Dit is achteraf erg dom geweest. Daardoor verspreid je het stof alleen maar en ga je het niet opruimen. Het is veel beter om een swiffer te gebruiken. Swiffer tips zie je overal, maar het is veel beter dan een plumeau. Een plumeau kan alles juist heel erg vies maken en dat zal echt zonde zijn.

zeik
Tip #21051


Stofzuigen voor het gebruik van Swiffer tips

Een Swiffer is een erg handig apparaat om in huis te hebben. Echter zijn er wel een aantal Swiffer tips waar je goed gebruik van kunt maken. Zo is het belangrijk om voordat je met de Swiffer over de vloer gaat eerst te stofzuigen. Dit zorgt er namelijk voor dat alle grote stukken stof van de vloer af zijn. Door hier voor te zorgen, is het mogelijk om langer met een doek van de Swiffer te gaan.

Nienke
Tip #21154


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen