Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

WC geur

Hoe kun je de WC lekker laten ruiken?

WC geurtjes komen in ieder huis voor. Maar als de vieze geur in het toilet niet goed weg gaat, dan kun je dat met de volgende tips oplossen.

Lucifer aansteken tegen toiletgeuren

Strijk nadat u uw grote boodschap hebt gedaan even een lucifer af bij het toilet en laat deze langzaam uitgaan. Het vlammetje gebruikt de geur en de lucht is vrijwel verdwenen. (een nadeel kan zijn een beetje brandlucht van het uitgaan van de lucifer, die zou je dan net buiten de deur ook uit kunnen blazen).

Lot
Tip #5827


De wc lekker laten ruiken

De wc is iets wat ik erg belangrijk vindt dat het schoon ruikt. Wanneer er iemand op bezoek komt, wil ik wel dat het normaal en fris ruikt in mijn wc. Ik heb dus een keer gelezen dat oliën hier heel goed voor werken. Ik heb het een keer uitgeprobeerd en het werkt uitstekend. Als je een olie in de wc zet, verspreid dit zich zeer makkelijk. Het ruikt dan altijd heerlijk fris in de wc.

Leonardo
Tip #21055


Gedroogde eucalyptus tegen WC geurtjes

Op het moment dat je veel last hebt van WC geurtjes, is het mogelijk om hier gedroogde eucalyptus voor te gebruiken. Dit komt omdat dit een soort natuurlijke luchtverfrisser is. Hierdoor krijg je een lekker eucalyptus geur in je WC. Echter kan het wel lastig zijn om eucalyptus blaadjes te vinden. Dit is dan wel iets waar je naar op zoek moet.

Anoniem
Tip #21158


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen