Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Trapleuning voor kinderen

Hoe kun je een trapleuning voor kinderen maken?

Kleine kinderen kunnen moeilijk bij de leuning op een trap. Om de situatie wat veiliger te maken, kun je de onderstaande adviezen gebruiken.

Trapleuning toegankelijk voor kinderen

Trapleuningen zijn per definitie te hoog voor kleine kinderen. Een mooi dik koord, dat we in grote bogen tussen de steunpunten van de leuning af laten hangen staat aardig en biedt bovendien houvast voor de kleintjes.

Riny Kruisheer
Tip #1071


Ik vind traplopen voor kinderen eng

Kinderen groeien zo snel. Ik vind het dan ook spannend dat ze trap willen gaan lopen. Ik heb daar iets op gevonden. Ik heb een lagere trapleuning voor kinderen laten plaatsen. Op die manier weet ik zeker dat ze de juiste steun hebben om op de trap te kunnen lopen. Ze vallen er dan een heel stuk minder snel af en dat is een erg fijn gevoel.

Valentino
Tip #21056


Verticale spijlen als trapleuning voor kinderen

Met kinderen is het belangrijk om slimme oplossingen te hebben in huis. Dit is ook het geval bij de trapleuning. Dit komt omdat een trapleuning voor kinderen vaak te hoog is om bij te komen. Als je een trapleuning met verticale spijlen neemt, is het echter voor de kinderen mogelijk om zich hier aan vast te houden. Vaak is dit een goede oplossing.

Omatip
Tip #21159


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen