Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Tipp-Ex alternatief

Wat is een alternatief voor Tipp-Ex?

Als je even geen Tipp-Ex in huis hebt kun je het onderstaande proberen.

Gebruik plakband in plaats van tipp-ex

In plaats van typex of tekstremover te kopen, kun je ook gewoon plakband gebruiken! Plak met een klein hoekje het stukje dat je weg wil hebben af, zorg dat je een stukje over houdt! En trek dan met een kleine, snelle beweging het plakband er vanaf. Pas wel op met dun papier en zorg dat je een kleine beweging maakt.

delinde2011
Tip #4536


Mijn tipp-ex is op

Tipp-ex is iets wat ik veel gebruik als ik aan het schrijven ben. Een fout staat niet zo mooi, dus dan haal ik hem weg. Helaas is mijn tipp-ex wel eens op en zoek ik een alternatief. Ik gebruik dan plakband. Ik pak een heel klein stukje plakband en dit plak ik op het deel wat ik weg wil hebben. Dit trek ik er dan af. Zo heb ik geen fout en geen tipp-ex nodig. Dat werkt heel erg goed.

Anoniem
Tip #21057


Schilderstape als alternatief voor Tipp-Ex

Het is natuurlijk erg onhandig als je iets geschreven hebt wat je helemaal niet wou schrijven. Hiervoor is het belangrijk om dit weg te kunnen halen. Normaal doe je dit met Tipp-Ex. Echter is dit niet altijd te vinden. Gelukkig is het mogelijk om schilderstape te gebruiken als een alternatief voor Tipp-Ex. Dit komt omdat het mogelijk is om over schildertape heen te schrijven. Op die manier hoef je geen nieuw papier te pakken om alles weer over te schrijven.

Marian
Tip #21160


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen