Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Föhn verf sneller droog

Geen zin om te wachten voor de volgende laag! Ga aan de slag met je fohn en droog het oppervlakte, dan kan je snel weer verder.

Marian
1 0


Vaseline fungeert als afplaktape

Gaat u een kozijn of iets dergelijks verven en geen zin om plakband te plakken op de raam. Vaseline langs de randen van de raam helpt. na die tijd makkelijk schoon te maken.

0 0


Gebruik nylon kous als zeef bij verven

Nylon kous als zeef. Verf die stukjes vel of andere harde stukjes bevatten, hoef je niet weg te gooien. Span de nylon kous met een elastiekje rond het verfblik en stop de verfkwast samen mét de kous in de verf. Of anders giet je de verf dóór de nylon kous als een zeef.

0 0


Föhn niet te dicht bij het oppervlak

Verf sneller drogen met gebruik van een fohn? Houdt de fohn niet te dicht op het oppervlak, dan krijg je namelijk bellen!!

Patricia Linthorst
0 0


Tape houdt verfpot schoon

Span een tape in het midden van uw verfpot. Wrijf de kwast aan de tape af, zo heb je geen vuile verfpot meer.

0 0


Snel verven met schuursponsje

Snel een kastje, stoel of stukje muur verven? Gebruik een schuursponsje om mee te verven! Snel klaar en makkelijker dan een kwast!

H.v.k.
0 0


Olie krijgt makkelijk verf van handen

Ook met (zonnebloem of olijf) olie krijg je heel makkelijk verf van je handen. Lekker inwrijven en goed afspoelen. Hierdoor droogt je huid niet uit!

Willeke
0 0


Alleen haarföhn gebruiken

Uitharden door te verwarmen met een fohn is alleen aan te raden met een *haar* variant welke minder heet wordt. Zorg bovenal dat de fohn ten alle tijde in beweging blijft!

Jan-Maarten
0 0