Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Verfroller bewaren

Hoe kun je een gebruikte verfroller bewaren?

Na een schilderklus met een verfroller is het zonde om deze weg te gooien. Daarom vind je hier tips om de verfroller te bewaren voor een korte of langere periode.

Bewaar verfroller met boterhamzakje

Morgen weer verder met de verfroller? Boterhamzakje eromheen en opbergen in de koelkast. Dan is de roller de volgende dag meteen weer klaar voor gebruik.

Yonie
Tip #5665


Ik ga verven

Het bewaren van verf spullen vind ik soms lastig. Ik wil namelijk niet dat alle spullen die ik gebruik direct weggooit moeten worden. Nu heb ik dus iets uitgeprobeerd, wat daadwerkelijk werkt. Je kan de verfrollers luchtdicht verpakken. Als je dat doet, worden de verfrollers niet hard. Dat is heel erg fijn, want dan kan ik daar direct weer mee aan de slag als ik klaar ben met het verven.

Jesper
Tip #21064


Verfroller in aluminiumfolie wikkelen om te bewaren

Op het moment dat je aan het verven bent en de volgende dag verder wilt gaan, is het belangrijk om de verfroller te bewaren. Echter is het hierbij belangrijk om dit op een specifieke manier te doen. Door een verfroller in aluminiumfolie te wikkelen, is het mogelijk om de verf niet op te laten drogen. Hierbij is het wel belangrijk om dit strak om de roller te doen. Zo droogt de verf niet op.

Youri
Tip #21167


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen