Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ik kom er net achter dat je met afwasmiddel en heet water een verstopte gootsteen kan ontstoppen. Doe wat afwasmiddel in de afvoer of als je 2 wasbakken hebt in beide afwasmiddel doen. Even 10 minuten laten inweken in die tussen tijd vul je de waterkoker met water zet hem en aan en dan heet water in de afvoer(en ) doen en je gootsteen loopt weer door.

5 6

Het hielp! Goede tip oma!

1

Mind=BLOWN het werkt het duurde even maar na een paar keer door spoelen heeft het gewerkt echt awesome

0

Heb voorheen wel 's vloeibaare gootsteenontstopper uitgeprobeerd, betaalde er 5 euro voor en hielp geen moer. Loodgieter vertelde mij een keer om gewoon afwasmiddel te gebruiken. Crofty korrels en andere chemische rommel zeer af te raden volgens hem. Twee keer min of meer bovenstaande uitgeprobeerd. Flinke scheut dubro afwasmiddel in putje, even goed laten doorlopen. Stop erin, bassin vol laten lopen met heet water en weer een scheut dubro. Stop eruit en water weg laten lopen. En warempel, na enige seconden was de ontstopping verdwenen.

0

Dit zal vooral werken in een keuken. In keukens ontstaan verstoppingen vooral door het wegspoelen van vettigheid dat op borden e.d. is achtergebleven. Die vettigheid blijft aan de wanden van de leiding plakken. Afwasmiddel is een sterk geconcentreerde vetoplosser, dus zal dit goed werken. Het beste is om etensresten altijd met een borsteltje met afwasmiddel af te spoelen met flink heet water, zodat de vettigheid helemaal afgevoerd wordt.

0

Wow had het niet verwacht, maar het is gelukt! Thanks voor de tip

0

Login om een reactie te geven: