Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Verwarming

Hoe kan je het beste de verwarming schoonmaken?

Stof tussen de radiator verwijderen en strepen wegpoetsen zijn klusjes die horen bij het schoonhouden van de verwarming. Met deze handige tips maak je de taak wat makkelijker voor jezelf.

Verwarming ontstoffen met panty

Een verwarming met veel stof aan de binnenkant zorgt ervoor dat een kamer slechter verwarmd wordt (al het stof neemt de warmte eerst op) en dat de kamer een stoffige geur krijgt zodra de verwarming aan gaat. Het ontstoffen van een verwarming kan gedaan worden door een oude panty van de bovenkant naar de onderkant van de verwarming te laten zakken en een soort flossbeweging te maken die het stof los maakt. Doordat de panty statisch is zal het stof als bij een swifferdoek aan de panty blijven hangen.

Eveline
Tip #5780


tandpasta verwijdert zwarte strepen van verwarming

Als je zwarte streepen op je verwarming hebt kun je dat heel gemakkelijk weghalen met tandpasta. heel simpel er over heen wrijven en de zwarte streep verwijdert. Dit werkt niet bij alle beschadiging op de verwarming.

Anoniem
Tip #4879


Verwarming met veel stof

Een verwarming met veel stof kan een behoorlijk groot probleem zijn. Er zijn heel wat dingen wat je misschien wel dagelijks schoon maakt, maar ook dingen die je af en toe moet gaan schoonmaken. Dat is de verwarming. Een verwarming moet schoon gemaakt worden wanneer er veel stof op komt, omdat het anders minder snel warm wordt in de woning. Daarnaast kan stof ook nog aardig stinken als het er veel te lang ligt. Je kan een panty gebruiken om het stof tussen de verwarming te verwijderen. Een verwarming wordt dan vanuit de binnenkant weer mooi schoon en het zal een heel stuk warmer kunnen gaan worden in je woning.

Verwarming
Tip #20806


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen