Om je vitrages weer spierwit te krijgen, moet je ze laten weken of in de wasmachine wassen met een gebitsreinigertablet werkt uitstekend.

Anoniem - Tip #1089

0 0

Login om een reactie te geven:Eerst fyn wasmiddel met een zakje bakpoeder in de was machine voor super witte vitrage die vergeeld is geraakten ook nogeens super goedkoop is.

Brenda - Tip #1627

0 0

Login om een reactie te geven:Een zakje bakpoeder in het vakje van de wasverzachter en de gordijnen zijn weer superwit.

Ans - Tip #2194

0 0

Login om een reactie te geven:Als je je vitrage wilt wassen zit je altijd met die haakjes bovenin.Als je ze er aan laat zitten komen ze in de wasmachine. Rol je vitrage op en doe er een pantykousje om en zo in de wasmachine. Nooit geen last meer van.

Aaf - Tip #1426

0 0

Login om een reactie te geven:Was je gordijnen met wat dennenbadschuim. In de dennenaaldjes zit een optisch witmiddel, de glasgordijnen worden weer spierwit.

Anoniem - Tip #1092

0 0

Login om een reactie te geven:Lange vitrages na het wassen niet strijken, maar centrifugeren en dan nat ophangen. Hoef je ze niet te strijken.

Anoniem - Tip #1090

0 0

Login om een reactie te geven:Uw vitrage ziet er langer wit uit als u hem 2a3 keer per jaar wast. Gebruik bij het wassen vitrage wit van Nibro. En zoals al eerder is verteld centrifugeren en vochtig ophangen en uit laten lekken. IK was mijn vitrage altijd in januari april en september.

Anoniem - Tip #1091

0 0

Login om een reactie te geven:Rookt u en stinken uw vitrages?
Laat de vitrages voor het wassen inweken met soda water. U zult schrikken wat eraf komt.

Nienke Timmermans - Tip #2461

0 0

Login om een reactie te geven:Om je vitrage spierwit te krijgen
doe je bij de wasbeurt in de wasmachine een gebitsreiniger tablet in het vakje bij de waspoeder.
Stralend wit resultaat.

Petra - Tip #2865

0 0

Login om een reactie te geven:Inweken in de wasmachine met een kopje soda boven op je vitrage. Daarna het gewone (zijde/of handwas) programma laten draaien. Ook belangrijk is dat je de trommel maar half vol moet doen.
Ik had roetaanslag van kaarsen in mijn vitrage en die is helemaal verdwenen nadat ik het gewassen had op deze manier.

Patricia - Tip #5396

0 0

Login om een reactie te geven:De bovenrand met haakjes samenpakken, in washand duwen, washand dichtstrikken en het geheel in de wasmachine doen met baksoda of gebitsreiniger in het wasverzachterbakje.

Eva - Tip #5571

0 0

Login om een reactie te geven:Nadat ik vanalles geprobeerd heb , ook de steradent tabl heb ik de ooit witte vitrages in de wasmachine met st marc poeder gewassen. Ze zijn er duidelijk van opgeknapt, De gordijnhaakjes zaten er gewoon in tijdens de wasbeurt.

Susanne - Tip #5274

0 0

Login om een reactie te geven:Om witte vitrage weer spierwit te krijgen moet je een emmer vullen met lauw water doe er een aantal tabletten kunstgebitreiniger in en schoon zijn je vitrages.

Esther - Tip #4935

0 0

Login om een reactie te geven:Als je witte vitrage hebt en je wilt eens iets anders b.v. cremekleurige vitrages laat ze dan een paar uur weken in groene thee. Werkt uitstekend.

Joke

Joke - Tip #2958

0 0

Login om een reactie te geven:Wilt U weer een witte vitrage. Zet het in het water met een steradent tablet.
Uw vitrage wordt weer stralend wit.

Gonnie - Tip #2979

0 0

Login om een reactie te geven: