Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren
Website van het Jaar Oma Weet Raad is genomineerd voor Website van het Jaar.
Stem nu op Oma Weet Raad en maak kans op mooie prijzen!
Stem hier

Doe een klein beetje terpentine of wasbenzine op een watje en veeg daarmee in een paar streken over de buitenkant van de volle vuilniszak, vlak voordat je hem aan de straat zet. Dit voorkomt dat meeuwen de vuilniszak leegplukken, waardoor de hele inhoud op straat komt te liggen. Watje kan weggegooid worden in diezelfde vuilniszak (dubbel effect). ---- Eerst een uitgevouwen krant in de nieuwe vuilniszak doen voorkomt dat de zak gaat doorlekken (wat soms het geval kan zijn als de zak niet goed van de rol afscheurt).

5 0 0


Als u een nieuwe vuilniszak moet verschonen leg dan onder in de emmer de rol met nieuwe zakken dan hoeft u niet telkens naar de kast om een nieuwe te halen.

5 0 0


Soms scheuren grote vuilniszakken of hebben ze een klein lek onderin. Tip; doe een dubbele vuilniszak in de vuilnisbak. Op een of andere manier lekken de zakken dan minder vaak en als er dan toch een gaatje in zit , is er altijd nog de extra vuilniszak.

5 0 0