Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Warmte

Wat te doen tegen warmte?

Met deze tips kun je het wat minder warm maken in bijvoorbeeld je huis.

Bak ijs voor de ventilator

Heeft u last van de warmte, maar geen airco en wel een ventilator? Zet dan voor de ventilator een bak met ijs, of anders een fles bevroren water. Het helpt perfect!

Ingrid Westrik
Tip #3966


Het is te warm in mijn huis

Ik heb er in het verleden heel erg veel last van gehad, het was te warm in mijn woning. Ik wou het liefst de hele dag in het zwembad liggen. Tot ik eens verder ging kijken wat ik dan kon doen om het koeler te maken. Ik ging het huis beter isoleren en dit werkte echt. Ik dacht eerst dat dit alleen tegen de kou was, maar voor de warmte werkt het ook zeer zeker erg goed.

Johnny W
Tip #21072


Planten in huis tegen de warmte

Op het moment dat het erg warm is in je huis, is het soms lastig om goed te functioneren. Echter is het mogelijk om planten in huis te hebben voor verkoeling. De planten nemen namelijk een deel van de warmte op. Verder zit je door de planten een stuk meer in de beschutting. Deze beschutting zorgt er weer voor dat de warmte niet bij je kan komen.

Ozturk
Tip #21175


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen