Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Handwas doen

Hoe kun je een handwas doen

Een handwasje doe je vaak om te voorkomen dat stof krimpt. En op de camping natuurlijk! Hier vind je Oma's tips voor een goede handwas.

Was laten drogen in de droger voor betere geur

Als de was te lang in de wasmachine heeft gezeten. Gaat hij mestal ruiken (stinken). Als je de was dan aan de waslijn laat drogen of in de droger ruik je hem ook nog als hij droog is. Als je de was nu uit de wasmachine in de droger stopt en je doet er een washandje bij met wat waspoeder. Knoop deze wel goed dicht en je laat hem drogen in de droger ben je de vieze geur kwijt. En je was ruikt nog lekker ook. Ook handig voor gewoon drogen in de droger hoef je geen doekjes te kopen on je was lekker telaten ruiken. Ook kun je een washandje tussen je kleren in de kast hangen of leggen ruiken je kleren lekker fris.

Petra van Dongen
Tip #1397


Kleding binnenstebuiten wassen

Als u,uw klederen langer nieuw wilt houden,draai uw kleding dan binnenste buiten, voor u ze in de wasmachine steekt.

Gilbert
Tip #2695


Handwas doen binnenste buiten

Als je een handwas gaat doen, kun je dit het beste binnenste buiten doen. Dan hou je de was wat langer goed. Plaatjes blijven dan langer goed.

Lol
Tip #20809


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen