Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wit leer onderhoud

Hoe krijg je wit leer weer mooi en soepel?

Leer heeft als eigenschap dat het uitdroogt als het niet wordt onderhouden. Gebruik Oma’s tips om wit leer te onderhouden en weer mooi soepel te maken.

Gebruik nivea blauwe blik

Wit leren schoenen, tassen en banken, kun je weer mooi en soepel krijgen door het in te smeren met Nivea uit het blauwe blik. Het kan ook lichte vlekken verwijderen. Het geeft niet af en het ruikt ook nog lekker.

Marga
Tip #4858


Wit leer schoon maken met groene zeep

Ik heb sinds kort wit leren schoenen. Ik merk alleen dat deze snel vies worden. Hierom heb ik een manier gevonden waardoor ik ze makkelijk kan onderhouden. Dit werkt namelijk goed om te doen met een sopje van water en groene zeep. Dit haalt namelijk alle viezigheid van de schoenen af.

Leer wit
Tip #21079


Wit leer onderhouden met Cif

Wit leer ziet er natuurlijk erg mooi uit. Echter zijn vlekken hier goed op te zien. Hierom is het belangrijk om dit leer regelmatig te onderhouden. Dit kun je doen door een vochtige doek met Cif te gebruiken. Cif is namelijk een soort wondermiddel als het hier om gaat. Hierbij is het wel belangrijk om er voor te zorgen dat je niet te veel Cif gebruikt. Dit kan namelijk voor strepen op het leer zorgen.

Magda
Tip #21182


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen