Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Zeepklopper gebruiken

Is het slim om voor schoonmaakklusjes een zeepklopper te gebruiken?

Oma krijgt vaak de vraag: Wat is een zeepklopper nou precies? Een zeepklopper is echt een klassiek gereedschap om zeep te kloppen! Zeer handig voor het maken van een sopje

Zeepklopper werkt

Gebruik een ouderwetse zeepklopper voor handwasjes en schoonmaakklusjes. Vul de klopper met een blok huishoudzeep, groene zeep of zeepvlokken, even door warm water kloppen en je hebt een lekker sopje. Goedkoop, effectief en beter voor het milieu dan al die chemische schoonmaakartikelen! (bij Dille & Kamille hebben ze leuke!)

M.
Tip #4633


Zeep opklopper gebruiken

Als ik een sopje wil maken met zeep gebruik ik tegenwoordig een zeep opklopper. Deze zorgt er namelijk voor dat een sopje goed samen komt. Dit kan handig zijn voor het dweilen van de vloer of het maken van afwaswater.

Anoniem
Tip #21080


Zeep besparen door zeepklopper te gebruiken

Op het moment dat je zeep wilt besparen, kun je goed een zeepklopper gebruiken. Door een blok zeep in een zeepklopper te doen, is het namelijk mogelijk om alle zeep te gebruiken. Voor jezelf is het vaak lastig om het laatste beetje zeep te gebruiken. Met een zeepklopper kun je dit wel gemakkelijk doen. Hierom kan het handig zijn om hier gebruik van te maken.

Monika
Tip #21183


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen