Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Je kan je bumpers weer mooi zwart krijgen door ze even te verwarmen met een verfbrander. Hierdoor blijven ze langer zwart dan met smeermiddeltjes. Niet te lang op 1 plek blijven hangen maar rustig heen en weer gaan. En voorzichtig bij de randen langs de lampen. De bumpers verbleken door kleine haarscheurtjes. Door ze te verwarmen smelten ze weer aan elkaar en wordt het weer mooi zwart.

MarryTM
1 0


Misschien niet voor altijd, maar wel een goedkoop tijdelijk alternatief voor de dure pruducten uit de auto speciaalzaak: Om de (zwarte) bumpers en alle andere zwarte plastic delen van de auto weer glanzend zwart te krijgen, gewoon even inwrijven met eye make-up remover pads (van bv. de Hema). Daarna opwrijven met een zachte doek en de boel ziet er weer een stuk beter uit.

Mitch
0 0


Wat MD40 (soort kruipolie)op een schoon doekje spuiten en uitvrijven op de bumper. Niet direct op bumper spuiten?

JPVS
0 0


Je autobumpers en andere zwarte kunststof onderdelen behandelen met zwarte schoensmeer. Is goedkoper dan speciale middelen en houdt toch geruime tijd.

Nicole
0 0


Je kan de bumpers van je auto mooi zwart en glanzend houden door het in te smeren met zuurvrije vaseline.

Sandra
0 0


Smeer uw autobumpers met de goedkooptste babyolie in. Deze tip heb ik gekregen van een autogarage. Heb het zelf geprobeerd en het werkt fantastisch !

Rianne
0 0