Ballon reageert met hoogglans verf

Hallo,

Ik heb een in hoogglans zwart geschilderde vensterbank. De verf zit er ongeveer een half jaar op. Tijdens een feestje vorige week is er een ballon op komen te liggen en die is deels opgelost in de verf. Er ligt nu een plakkerige groene vlek op de vensterbank die niet te verwijderen is. Met krabben beschadig je de hoogglans lak. Door te vrijwen komt er nauwelijks iets af. Het voelt wel zacht en plakkerig aan.
Is er een middeltje om dit er netjes af te krijgen?

Hjvnoort

0


slime

Hallo,
Weet iemand hoe je vlekken van "slime" (dat groene slijmerige speelgoed in een potje) uit een rode broek kan verwijderen?
Bedankt,
Isabel

Isabel

0


koortslip

Wat doe ik aan een koortslip

Hendrika Vdmolen

1


nagellak remover

ik heb nagellak remover geknoeit op mijn bureau. nu zit er een geribbelde plek op en vorige keer dat het gebeurde bladderde de verf er helemaal af. hoe krijg ik het weer glad

Vera Hovenkamp

0


Zenuwen

Ik ben heel erg zenuwachtig de laatste tijd. Ik krijg binnenkort hele belangrijke uitslagen van mijn school terug en ik hoop dat het allemaal gelukt is.
Weet iemand tips tegen zenuwen want ik kan amper slapen en overdag ben ik heel moe en heb ik vaak hoofdpijn?

Lisa berendsen

2


Waterschade aan boek

Weet iemand hoe je waterschade aan een boek kunt herstellen? Er zitten geen vlekken in, maar de bladzijden zijn gerimpeld/gekreukt.

sanne2048

1


vlek door houten klerenhanger

Ik heb mijn overhemd een nacht laten drogen op een houten klerenhanger met als gevolg twee flinke donkere plekken in mijn geruite hemd. Ik heb deze nu twee keer in de was gedaan en extra wasmiddel in de vlek laten trekken maar helaas zonder resultaat. Iemand tips?

frank84

0


Witte schoen worden groen met Vanish Help!!!

Goedemorgen!

Help, help, help
Ik heb een maand geleden prachtige witte schoenen gekocht, waarvan het bovenwerk hetzelfde is als een hardloopschoen (lees van het gaas)
Nu zat er een vlek op en ben ik vol goede moed aan de slag gegaan met Vanish oxi action, Roze variant. Alleen nu is de vlek er er wel uit, maar de schoen groen!! Iemand tips om dit eruit te krijgen??

Casper Bouma

0


Ouderdomswratten

Hoe kun je zelf ouderdomswratten behandelen? Deze worden niet door een virus veroorzaakt. Wie heeft hier tips voor want het worden er steeds meer en ze worden groter. Bah!

Monique Hoogendoorn-Karelse

0


Pluizig haar

Wat kan ik tegen pluizig haar doen

Anna Lorse

2


Benzine

Ik heb auto benzine gemorst op mijn blauwe broek maar ik weet niet wat ik moet doen

Help

Kubra

0


strijkzool

Hoe maak ik een strijkzool schoon

Mieke Lispet

0


Weer

Hoe krijg je weer vlekken uit stof

Mascha van Leur

0


kalknagels

hoe gaan kalknagels weg

Ria Dorresteijn

0


bakplaat schoongemaakt met schuurmiddel

Ik heb een tweedehands oventje gekocht, en op de bijgeleverde bakplaten zat bruine aanslag, niet echt vies, (ik bedoel geen schimmel oid) gewoon dat wat ontstaat bij gebruik, maar ik wou het er toch af hebben. ik had daarom schuurmiddel gebruikt, maar daar kwam een grijze substantie vanaf, heb ik er dan metaal van af geschraapt? het zijn lichte platen, vlg mij alluminium?
kan ik ze nog wel gebruiken? dank

Laurens van Eijck

0