Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Voetschimmel

Bij voetschimmel de tenen met gewone huishoud spiritus deppen, de alcohol dood de schimmel direct, je moet het wel 3 maanden volhouden totdat de nagel er weer goed uitziet. Veel goedkoper dan whiskey, zoals iemand hiervoor heeft aangeraden.

1 0
Wallen

Wallen, voor veel mensen een grote ergernis. Leg 2 gebruikte senseopads op je ogen en ga een kwartiertje liggen. Daarna je gezicht met lauw water wassen. Op dit idee kwam ik toen ik de peperdure oogrollers in de winkel zag, die cafeine bevatten. De pads helpen heel goed!

3 1
RVS

Ik heb een rvs fornuis en alle middeltjes geprobeerd om het fornuis vlek en streepvrij te krijgen. Dit middel werkt perfect: simpel reinigen met karnemelk.

0 0
Wolluis

Wolluis is enorm hardnekkig. Ik kreeg een stek van een Clivia maar die was besmet met wolluis. Tip: maak een oplossing van spiritus en groene zeep, ongeveer 250 dl en voeg daar 4 uitgeperste knoflookteentjes aan toe. Je moet echt blad voor blad behandelen en zonodig herhalen.

0 0