Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Acne

Het klinkt raar maar mijn vriendin zegt dat als je tandpasta op je puitsjes smeert zijn ze snel weg, mijn vriendin doet het, ik niet. Het zit naar en volgens mij word het alleen maar erger, maar dat is een vooroordeel want ik heb het nog nooit gedaan. Ik gebruik Aknedoron, van Weleda, de naam is geloof ik verandert het heet nu Dermalotion, maar ik moet je zeggen, het werkt heel erg goed, echt heel erg goed.

0 0
Eelt

Je hebt van die voet-vijltjes, daar ben je meestal uren mee bezig. Maar ik heb ontdekt dat als je voeten nog ietwat nat zijn van het douchen, dat het er dan veel gemakkelijker afgaat. Je moet wel iets voorzichtiger zijn, want volgens mij zijn je voeten dan ook kwetsbaarder. Maar als gewoon goed oplet tijdens het vijlen, dan werkt het echt goed.

0 0
Acne

Inderdaad, Dermalotion van Weleda helpt heel goed. Het is zeer mild en het helpt bij mij in ieder geval heel goed. Zorg er wel voor dat je huid gewassen is met water, of een reinigingslotion (ook van Weleda, Amandelcreme, die gebruik ik in ieder geval)voor je het erop doet, met een watje. Oh, en GEEN tandpasta, dan krijg je een jeukerige droge pukkelige bobbelige huid, wat veel erger is dan 1 puistje. Een vriendin van me heeft die methode toegepast, die heeft er nu zelfs kleine littekentjes van.

0 0
Kinderen

Ik weet dat ik geen nanny ben, maar hier wel wat tips die ik heb afgekeken van de Supernanny: 1. Ga altijd op ooghoogte met het kind zitten, en laat het kind u altijd aankijken. 2. Benadruk altijd de positieve dingen van het kind, zeg niet; Wat deed je nou weer dat mag je niet, maar nou wat jammer je speelde net zo leuk en nu deed je dit. 3. begin er nooit aan...... :)

4 0
Besparen

Meerdere losse besparingstips, afhankelijk van het onderwerp vaak nog milieuvriendelijk ook. - Linnen tasjes. Het scheelt ontzettend om linnen tasjes mee te nemen naar de winkel, in plaats van een tasje te kopen, dat loopt snel op. - Dopper/waterfles kopen. Het is even een investering, maar je hebt altijd water bij je en je hoeft geen waterflesjes bij de supermarkt te kopen. De kwaliteit van het water in Nederland is minstens zo goed als mineraalwater, het flesje is alleen een status-symbool in Amerika, waar het kraanwater vaak minder goed is. - Als je oude lappen hebt (een oud laken bijvoorbeeld) gebruik dit dan om je schoenen mee te poetsen. Knip het in stukken en gebruik het meerdere keren. Je kunt er ook 'flosjes' van maken voor een baby (een hond gaat aan zo'n flosje trekken en dan komen de losse draden in zijn mond) maar een baby vind het prachtig speelgoed. - Mocht je in een creatieve bui zijn, dan is het knutselen en verven op een stuk laken ook heel leuk. Je kunt met textielverf gooien en het strijken, voor een spectaculair effect of een tie-dye-project beginnen. Met de lappen kun je tassen versieren of strikken/scrunchies maken - Gebruik een oud (maar mooi) kartonnen doosje eens als cadeau-doosje, door hem met tijdschriften-knipsels te versieren. Theedoosjes zijn erg geschikt, maar ook koekdoosjes of andere kartonnen verpakkingen. Vaak heeft er geen koekje tegen het karton gezeten (alles in plastic verpakt) dus het is brandschoon en kan een mooi, gepersonaliseerd doosje worden.

0 0
Wentelteefjes

Wentelteefjes worden extra lekker als je er een ieniemienie paar drupjes citroendruppels bij doet, en de kaneel er al bij doet als het nog maar beslag is.

0 0