Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Acné

Belangrijkste tip; let op je voeding!! Wat ze ook zeggen,dit is zeker van invloed op je huid!! Als je alleen maar patat eet,word je ook dik,toch? Ikzelf heb veel minder last als ik geen kaas eet,de NLse,van brie en geitenkaas heb ik vreemd genoeg geen last.... Suiker,is voor mijn huid echt vergif, merk het gelijk als ik het wel gebruik.... Probeer het eens afwisselend 2 weken zonder,dus 2 weken geen suiker en daarop wel en dan 2 weken geen kaas...zo kun je erachter komen of het van invloed is op je huid. Veel verse groenten en eiwitten uit yoghurt,kwark,eieren etc,helpt ook. Biergist,karnemelk->bloedzuiverend. Gebruik niet te agressieve middelen voor je huid,dit droogt enorm uit en zal op en duur je huid 'ver-armen' hij zal trekkerig en droog zijn en op den duur veel sneller rimpels geven,daarbij ziet een 'mishandelde' huid er ook niet zo mooi uit... Ennn.....nog een supertip; heeeeel veel sporten!! Vooral cardio dan. Geeft een goede doorbloeding en dat merk je echt! 1x id week naar de sauna,overdrijf dat ook niet,is ook niet best voor je huid en kan weer couperose geven.... En,'stiekem' ga ik af en toe naar de zonnebank,dit helpt ook wel. Genoeg slaap is ook belangrijk. En ik gebruik sinds een poosje produkten van "Lakshmi" heb ik enorm veel baat bij,is volgens Indiase Ayurveda en pakt de acné aan,maar is ook lief voor je huid!! Nadeel is dat 't best heel prijzig is....Je kunt ook beginnen met het Neem-masker,(E27,50 voor ong 2 maanden)dat doe ik 's nachts op en scheelt al een hoop!! Diane-pil,anti-biotica etc...helpen niet echt,lijkt alleen maar zo doordat de acné dieper in je huid gaat liggen,maar is er gewoon nog wel,wat je dan ook merkt zodra je ermee stopt... Dus; -voeding-sporten-rust-: ) Succes!!

4 3
Pannenkoeken

Was de beslagkom en garde etc. eerst af met koud water en dan pas echt afwassen. Wordt veel makkelijker schoon,want met eerst warm water te gebruiken stolt het ei en wordt het echt een stuk lastiger. Deze tip geldt natuurlijk voor alle eier-beslag.

0 0
Bloemen

Als de bos bijna uitgebloeid lijkt giet er dan wat spa citroen bij (of evt wat citroensap met rode spa)en ze geven zeker nog een paar dagen alles wat ze hebben) ongelooflijk wat een resultaat.

0 0