Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Blaasontsteking

Ik heb vaker last gehad van blaasontsteking en heb eindelijk uitgevonden hoe het op een natuurlijke manier over gaat. Drink iedere dag 2 pakken cranberry sap ( zonder toegevoegde ingrediënten en ben er zeker van dat er een hoog gehalte cranberry sap in zit). Je hoeft alles niet in een keer te drinken maar zorg dat op het einde van de dag de pakken sap leeg zijn. Doe dit tot de blaasontsteking weg is ( bij mij ongeveer 2/3 dagen) door het sap wordt de blaas schoon gemaakt en gaan alle bacteriën die blaasontsteking veroorzaken mee naar buiten. Het water drinken is gewoon erg gezond voor je lichaam en maakt je blaas ook wel schoon maar neemt niet zo zeer alle bacteriën die blaasontsteking veroorzaken mee naar buiten. Je moet wel veel plassen op een dag maar dat komt omdat je veel vocht binnen krijgt. Cranberry sap is trouwens heel gezond en het is er ook in de vorm van tabletten.

3 5 1 0
Afvallen

Als je bezig bent met afvallen heb je snel honger tussen door waardoor je de neiging hebt snelle en ongezonde tussendoortjes te nemen. Heel belangrijk is; als je honger hebt neem dan eerst een glas water, heb je hierna nog trek neem dan een stuk fruit of rauwe groenten (bijv. Komkommer of paprika) of een lichte cracker met mager beleg of een natuurlijke muesli reep zonder toegevoegde suikers. Als je niks eet als je trek hebt ga je bij de volgende maaltijd onbewust sneller en hortiger eten waardoor het lichaam niet genoeg tijd krijgt om alles goed te verteren en hier door slaat het lichaam overtollige vetten, suikers enz. Op waardoor je minder snel afvalt. Probeer ook tijdens het avondeten rustig te eten, goed te kauwen en iets meer op te scheppen zodat je honger na de maaltijd voorkomt.

5 0 0