Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Schimmelnagels

Appelazijn werkt echt! Ondertussen al honderden euro's uitgegeven aan producten voor schimmelnagels, maar niks werkte. Totdat een pedicure met het idee kwam om Appelazijn te proberen. Het heeft wel een lange adem nodig, want het duurt zeker een jaar voordat een teennagel van een grote teen vernieuwd is. Maar het is de moeite waard. Druppel elke avond en ochtend met een pipetje een paar druppeltjes op de nagel. Het verkleurd wel wat, maar lelijker dan een schimmelnagel kan het toch niet worden. Af en toe de bovenkant even bijvijlen, en je ziet vanzelf een mooie gezonde nagel groeien. Succes!

5 0 1

Hoi Jonna, Net als andere mensen hier op deze website, heb jij azijn als tip tegen schimmelnagels. Zou jij het leuk vinden om jouw tip met een groter publiek te delen? Voor een nieuw programma voor Omroep Max zijn wij op zoek naar mensen die met eigen huis-, tuin-, en keuken middelen een manier hebben gevonden om een gezondheidsprobleem op te lossen dan wel te verbeteren. Voor een vrijblijvend gesprek ben ik bereikbaar via carolien.rozema@warnerbros.com of 020 6661801.

0

Login om een reactie te geven: