Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wasmachine

Wist u dat moderne wasmachines veel minder water gebruiken? U hoeft dan ook véél minder wasmiddel te gebruiken. Eén volle eetlepel van een goed wasmiddel is meestal al voldoende om uw was prachtig schoon te krijgen. Probeert u maar!

Stijn Carels
0 0
Droger

Wist u dat uw wasdroger aanzienlijk korter meegaat als u wasverzachter gebruikt in uw machine. De was wordt er enigszins vet van waardoor stof aankoekt in de machine.

Stijn Carels
1 0
Wasmachine

Om uw wasmachine vrij van kalk te houden is geen duur middel nodig. Als u 1 keer per kwartaal een liter schoonmaakazijn toevoegd tijdens het draaien van een 90 graden programma blijft uw machine vrij van kalk.

Stijn Carels
1 2
Katten

Erg handig, kattenbakzakken, maar wel erg duur. Neem een gewone stevige vuilniszak, knip hem open en leg hem in de bak, kattengrit erin en klaar. Bij het leeghalen de punten bij elkaar pakken en weg ermee

Stijn Carels
1 0
Stinkende Afvoerputjes

Als u op vakantie gaat en er dus langere tijd geen water door de afvoer stroomt, verdampt het water en komt de rioolstank uw huis in. Door een scheutje olie in het putje te gieten, komt er een laagje op het water te liggen waardoor het niet meer verdampt.

Stijn Carels
5 0