Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kater

Drie suikerklontjes (schepjes suiker) met wat water voor het slapen gaan innemen, Ik heb deze tip ook weer ergens gelezen en heb hem al een paar keer toegepast. Hij werkte toen bij mij.

5 0 1
Fruitvliegjes

Mocht je last hebben van fruit en andere vliegjes in de prullenbakken, dan helpt een klein beetje spray tegen vliegend ongedierte. Bak open, klein beetje spuiten, deksel dicht en klaar. Misschien niet zo milieuvriendelijk, maar dat is vaak de plastic zak vervangen ook niet.

5 0 0
Oven

Is het rooster bruin aangekoekt. Plaats het rooster in een bak heet water, waaraan je Biotex (groen) hebt toegevoegd. Dit een tijd laten staan (uurtje) en daarna met een staalsponsje eroverheen. Het bruin ging er super makkelijk vanaf.

3 5 1 0
Kauwgom

Ik haal al jaren alle kauwgom van jassen, broeken, tassen door de vastplakkende kauwgom net onder behoorlijk warm water tot heet water te houden. Ligt eraan wat je handen verdragen en wat het materiaal mag hebben. Dan pak in een oude tandenborstel en verwijder de kauwgom met kambewegingen. De tandenborstel kan je daarna niet meer gebruiken om de tanden te poetsen. De kauwgom blijft aan de haartjes plakken.

5 0 0